Tarieven

Gitaarles in Haarlem

Tarieven

Er wordt voornamelijk privéles gegeven, geen groepsles. Het is wel mogelijk om samen met een vriend of vriendin duoles te nemen. De lessen worden 's middags en 's avonds gegeven op maandag tot en met donderdag.

reguliere lessen op een vast tijdstip

De lessen vinden in principe plaats op een vast tijdstip in de week.

Voor de meeste leerlingen is een lesduur van 30 minuten ruim voldoende. Voor mensen die het prettiger vinden om langer les te krijgen, is er de mogelijkheid om lessen te nemen van 45 minuten. Voor duo-lessen is 45 minuten een aanrader. Over alternatieve lesvormen (bijvoorbeeld: 60 minuten of 1x in de 2 weken) kan worden overlegd.

NB: Lessen van 45 minuten of langer zijn alleen mogelijk indien daar in het rooster ruimte voor is.

privéles:

  • 18,00 EURO per les (30 minuten)
  • 27.00 EURO per les (45 minuten)

duoles:

  • 9,00 EURO per persoon per les (30 minuten)
  • 13,50 EURO per persoon per les (45 minuten)

Men betaalt een kwartaal vooruit. In de schoolvakantieperiodes is geen lesgeld verschuldigd.

strippenkaart

Leerlingen die maximale flexibiliteit prefereren, kunnen gebruik maken van een 5- of 10 lessen strippenkaart. Voordelen zijn: Afnemen van lessen wanneer je tijd hebt binnen de roostervrije uren, zelf bepalen van je lesduur (30 min of 45 min) en niet gebonden zijn aan contractuele voorwaarden. De lesprijs per les is echter hoger dan bij het volgen van reguliere lessen op een vast tijdstip. De roostervrije uren kunnen aan verandering onderhevig zijn.

10 lessen strippenkaart (1 jaar geldig):

  • 200,00 euro: 20,00 EURO per les (30 minuten)
  • 300,00 euro: 30,00 EURO per les (45 minuten)

5 lessen strippenkaart (6 maanden geldig):

  • 110,00 euro: 22,00 euro per les (30 minuten)
  • 165,00 euro: 33,00 euro per les (45 minuten)

De strippenkaart is zowel te gebruiken voor privéles als duoles.

De vakantieperioden zijn gelijk aan die van het (muziek)schoolonderwijs in Haarlem en omgeving. In de maanden juli en augustus is er een zomerstop. Met de personen die in deze periode bellen of mailen, wordt eind augustus of begin september contact opgenomen.

Jeugdcultuurfonds

Tip: Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar die om financiële redenen geen muzieklessen kunnen volgen. Voor informatie zie: www.jeugdcultuurfonds.nl. Informeer eerst even of er bij mij nog plek vrij is voor nieuwe leerlingen voordat u ondersteuning bij het Jeugdcultuurfonds aanvraagt.

Geïnteresseerd?

Meld je gelijk aan voor een proefles!
Aanmelden